02/04/2020 02/04/2020 Την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 και από ώρας 7:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης, θα τελεσθεί η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στην Υπεραγία Θεοτόκο, κατά την οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος, χωρίς την παρουσία εκκλησιαζομένων, κεκλεισμένων των θυρών, όπως απαιτούν οι δύσκολες συνθήκες...
02 Απριλίου, 2020 - 13:59

Από το ραδιόφωνο ο Ακάθιστος Ύμνος στο Ρέθυμνο

Διαδώστε:
Από το ραδιόφωνο ο Ακάθιστος Ύμνος στο Ρέθυμνο

Την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 και από ώρας 7:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης, θα τελεσθεί η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στην Υπεραγία Θεοτόκο, κατά την οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος, χωρίς την παρουσία εκκλησιαζομένων, κεκλεισμένων των θυρών, όπως απαιτούν οι δύσκολες συνθήκες τις οποίες διερχόμαστε.

Η Ακολουθία θα μεταδοθεί από τον ραδιοφωνικό σταθμό “TEAM FM” στη συχνότητα 102 FM, για να δοθεί η δυνατότητα στους ευσεβείς ανθρώπους της Τοπικής Εκκλησίας να μετάσχουν με τον τρόπο αυτό συμπροσευχόμενοι από τις «κατ’ οίκον εκκλησίες» τους.

Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης ευχαριστεί στο Δελτίο Τύπου τον ραδιοφωνικό σταθμό για την ολοπρόθυμη αποδοχή του σχετικού αιτήματος της Μητροπόλεώς, όπως ευχαριστοεί από καρδιάς και συγχαίρει τους ανθρώπους της Εκκλησίας για την υπομονή και την προσήλωσή τους στην Πίστη που, όπως τόνισε και ο Πατριάρχης, δεν κινδυνεύει λόγω της προσωρινής και αναγκαίας απομάκρυνσής από τους Ιερούς Ναούς.

“Ας συντονιστούμε, λοιπόν, την Παρασκευή στις 7:00 μ.μ., για να ενώσουμε τις προσευχές μας στην Παναγία μας, γνωρίζοντας πως και αυτή τη φορά θα έλθει αρωγός στην υπέρβαση της δοκιμασίας που διερχόμαστε” καταλήγει το Δελτίο Τύπου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων