17/08/2020 17/08/2020 Αρχιερατικό μνημόσυνο του αοιδίμου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κυρού Ανθίμου θα τελεστεί στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ατάλη-Μπαλή. “Το Σάββατο 22 Αυγούστου 2020 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ατάλης-Μπαλή και θα τελέσει το δεκαετές Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αοιδίμου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και...
17 Αυγούστου, 2020 - 10:17
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2020 - 10:29

Αρχιερατικό μνημόσυνο αοιδίμου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κυρού Ανθίμου

Διαδώστε:
Αρχιερατικό μνημόσυνο αοιδίμου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κυρού Ανθίμου

Αρχιερατικό μνημόσυνο του αοιδίμου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κυρού Ανθίμου θα τελεστεί στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ατάλη-Μπαλή.

“Το Σάββατο 22 Αυγούστου 2020 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ατάλης-Μπαλή και θα τελέσει το δεκαετές Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αοιδίμου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κυρού Ανθίμου”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων