19/08/2022 19/08/2022 Αρχίζει από αύριο η πανήγυρη για την εορτή του Αγίου Αθανασίου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, του Πατελάρου, στην γενέτειρά του, Αξό Μυλοποτάμου. Μάλιστα, την Κυριακή, κυριώνυμο ημέρα της εορτής, θα ιερουργήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος, συμπαραστατούμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο.  Διαβάστε το πρόγραμμα: Σάββατο 20-08-2022 ΩΡΑ 7:00 μ.μ.: Ο Μέγας Πανηγυρικός...
19 Αυγούστου, 2022 - 15:08
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2022 - 15:13

Αρχίζει αύριο η πανήγυρη για τον Άγιο Αθανάσιο τον Πατελάρο στη γενέτειρά του

Διαδώστε:
Αρχίζει αύριο η πανήγυρη για τον Άγιο Αθανάσιο τον Πατελάρο στη γενέτειρά του

Αρχίζει από αύριο η πανήγυρη για την εορτή του Αγίου Αθανασίου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, του Πατελάρου, στην γενέτειρά του, Αξό Μυλοποτάμου. Μάλιστα, την Κυριακή, κυριώνυμο ημέρα της εορτής, θα ιερουργήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος, συμπαραστατούμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο. 

Διαβάστε το πρόγραμμα:

Σάββατο 20-08-2022

ΩΡΑ 7:00 μ.μ.: Ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Δημητρίου Πολιτάκη, Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Κυριακή 21-08-2022

ΩΡΑ 7:00 π.μ.: Ο Όρθρος και Αρχιερατικό Συλλείτουργο, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαοδικείας κ.κ. Θεοδώρητου, Διευθυντού του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου εν Αθήναις, συμπαραστατουμένου υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Προδρόμου.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης προσκαλούνται οι φιλάγιοι πιστοί να συνεορτάσομε την Μνήμη του Αγίου Αθανασίου του Πατελάρου, «του Αξικού», και να λάβομε την ευλογία του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων