06/09/2022 06/09/2022 Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε τα Εγκαίνια και την πρώτη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Περάματος Μυλοποτάμου. Παρέστησαν ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Κόκκινος και Αντιδήμαρχοι του Δήμου Μυλοποτάμου, εκπρόσωποι αρχών και φορέων του τόπου και πλήθος πιστών, μεταξύ των...
06 Σεπτεμβρίου, 2022 - 12:48
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2022 - 12:56

Εγκαίνια ναού τέλεσε ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης Πρόδρομος

Διαδώστε:
Εγκαίνια ναού τέλεσε ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης Πρόδρομος

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε τα Εγκαίνια και την πρώτη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Περάματος Μυλοποτάμου.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Κόκκινος και Αντιδήμαρχοι του Δήμου Μυλοποτάμου, εκπρόσωποι αρχών και φορέων του τόπου και πλήθος πιστών, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά.
Μετά το πέρας των Εγκαινίων και της Θείας Λειτουργίας, προσεφέρθη πλούσιο γεύμα προς τους εκατοντάδες πιστούς, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού.

Στα Εγκαίνια αυτά καθιερώθηκαν από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο και τα Αντιμήνσια, τα οποία θα διανεμηθούν σε όλες τις Ιερές Μονές και τις Ενορίες της Μητροπόλεώς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων