08/03/2023 08/03/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) του Δήμου Μυλοποτάμου προσκαλούν στην εκδήλωση τιμής για τη Μάνα-Γυναίκα, την οποία συνδιοργανώνουν, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 στις 18:00, στην κεντρική αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «Θεομήτωρ» της...
08 Μαρτίου, 2023 - 12:58
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2023 - 12:18

Εκδήλωση τιμής για τη μάνα – γυναίκα από την Μητρόπολη Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Εκδήλωση τιμής για τη μάνα – γυναίκα από την Μητρόπολη Ρεθύμνης

Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) του Δήμου Μυλοποτάμου προσκαλούν στην εκδήλωση τιμής για τη Μάνα-Γυναίκα, την οποία συνδιοργανώνουν, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 στις 18:00, στην κεντρική αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «Θεομήτωρ» της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου (Λόφος Τιμίου Σταυρού της πόλεως Ρεθύμνης).

Στην εκδήλωση ο ελλογιμώτατος κ. Σκεύος Παπαϊωάννου, Ομότιμος Καθηγητής Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, θα μιλήσει με θέμα: «Η κοινωνική θέση και ο ρόλος της γυναίκας».

Θα γίνει προβολή του ντοκιμαντέρ «Η Ευχή της Μάνας», σε επιμέλεια Ελβίνας Μποτονάκη.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά ο κρητικός καλλιτέχνης κ. Νικόλαος Λαγουδάκης και οι ωφελούμενοι του Κ.Η.Φ.Η., ερμηνεύοντας τραγούδια για τη Μάνα.

Συντονισμός-παρουσίαση: κ. Εμμανουέλα Μαθιουδάκη, διευθύντρια του Κ.Η.Φ.Η. Δήμου Μυλοποτάμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων