17/11/2023 17/11/2023 Η Ιερά Μητρόπολις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, ανήγγειλε την εις Κύριον εκδημίαν του αοιδίμου Πρωτοπρεσβυτέρου Εμμανουήλ Σηφάκη, εφημερίου της ενορίας Αγίου Φανουρίου Ορθέ Μυλοποτάμου. Το σκήνωμα του κεκοιμημένου Ιερέως Εμμανουήλ θα μεταφερθή εις τον Ιερόν Ενοριακόν Ναόν Αγίου Φανουρίου Ορθέ, το Σάββατον, 18ην Νοεμβρίου 2023 και από ώρας 7:30 π.μ., οπότε και θα τελεσθή Θεία Λειτουργία,...
17 Νοεμβρίου, 2023 - 10:05
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2023 - 10:13

Εκδημία Πρωτοπρεσβυτέρου Εμμανουήλ Σηφάκη

Διαδώστε:
Εκδημία Πρωτοπρεσβυτέρου Εμμανουήλ Σηφάκη

Η Ιερά Μητρόπολις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, ανήγγειλε την εις Κύριον εκδημίαν του αοιδίμου Πρωτοπρεσβυτέρου Εμμανουήλ Σηφάκη, εφημερίου της ενορίας Αγίου Φανουρίου Ορθέ Μυλοποτάμου.

Το σκήνωμα του κεκοιμημένου Ιερέως Εμμανουήλ θα μεταφερθή εις τον Ιερόν Ενοριακόν Ναόν Αγίου Φανουρίου Ορθέ, το Σάββατον, 18ην Νοεμβρίου 2023 και από ώρας 7:30 π.μ., οπότε και θα τελεσθή Θεία Λειτουργία, η δε εξόδιος ακολουθία αυτού τελεσθήσεται εις τας 2:00 μ.μ. της ιδίας ημέρας.

“Παρακαλούμεν όπως εύχησθε δια την ανάπαυσιν της μακαρίας ψυχής του αναλώσαντος εαυτόν εις την διακονίαν της Εκκλησίας κεκοιμημένου αδελφού Πρωτοπρεσβυτέρου Εμμανουήλ μετά των Αγίων”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων