25/02/2023 25/02/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου με βαθειά θλίψη αναγγέλλει την εις Κύριον εκδημία του αοιδίμου Πρωτοπρεσβυτέρου Δημητρίου Λαγουδάκη. Στην εξόδιο ακολουθία του κεκοιμημένου ιερέως Δημητρίου, η οποία θα τελεσθεί σήμερα, Σάββατο, 25η Φεβρουαρίου 2023, στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Περιβολίων Ρεθύμνης, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο, ο οποίος απουσιάζει στην Αθήνα,...
25 Φεβρουαρίου, 2023 - 12:47
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2023 - 12:52

Εκδημία του Πρωτοπρεσβυτέρου Δημητρίου Λαγουδάκη

Διαδώστε:
Εκδημία του Πρωτοπρεσβυτέρου Δημητρίου Λαγουδάκη

Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου με βαθειά θλίψη αναγγέλλει την εις Κύριον εκδημία του αοιδίμου Πρωτοπρεσβυτέρου Δημητρίου Λαγουδάκη.

Στην εξόδιο ακολουθία του κεκοιμημένου ιερέως Δημητρίου, η οποία θα τελεσθεί σήμερα, Σάββατο, 25η Φεβρουαρίου 2023, στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Περιβολίων Ρεθύμνης, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο, ο οποίος απουσιάζει στην Αθήνα, θα εκπροσωπήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Παρθένιος Καλυβιανάκης, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Ατάλης-Μπαλή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων