07/01/2022 07/01/2022 Με μεγαλοπρέπεια και την παρουσία πλήθους κόσμου εορτάσθηκαν τα ‘Αγια Θεοφάνεια στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου. Η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου πόλεως Ρεθύμνης, και ο Αγιασμός των Υδάτων πραγματοποιήθηκε στον Ενετικό Λιμένα της πόλεως, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου, την Πέμπτη 6η...
07 Ιανουαρίου, 2022 - 16:37
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2022 - 16:24

Εορτή των Θεοφανείων και Αγιασμός των Υδάτων

Διαδώστε:
Εορτή των Θεοφανείων και Αγιασμός των Υδάτων

Με μεγαλοπρέπεια και την παρουσία πλήθους κόσμου εορτάσθηκαν τα ‘Αγια Θεοφάνεια στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου.

Η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου πόλεως Ρεθύμνης, και ο Αγιασμός των Υδάτων πραγματοποιήθηκε στον Ενετικό Λιμένα της πόλεως, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου, την Πέμπτη 6η Ιανουαρίου 2022.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων