01/03/2024 01/03/2024 Στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης, μετά την πένθιμη κωδωνοκρουσία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος τέλεσε το απόγευμα της Τετάρτης 28ης Φεβρουαρίου 2024, Επιμνημόσυνη Δέηση για τη συμπλήρωση ενός έτους από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, κατά το οποίο 57 συνάνθρωποί μας, ως επί το πλείστον νέοι...
01 Μαρτίου, 2024 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2024 - 18:35

Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα των Τεμπών τέλεσε ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα των Τεμπών τέλεσε ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης, μετά την πένθιμη κωδωνοκρουσία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος τέλεσε το απόγευμα της Τετάρτης 28ης Φεβρουαρίου 2024, Επιμνημόσυνη Δέηση για τη συμπλήρωση ενός έτους από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, κατά το οποίο 57 συνάνθρωποί μας, ως επί το πλείστον νέοι σε ηλικία, έφυγαν αιφνίδια και βίαια από τη ζωή.

Στο Ιερό Τρισάγιο παρέστησαν οι Τοπικές Αρχές, μέλη του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρεθύμνου και πολλοί συνάνθρωποί μας, οι οποίοι ένωσαν τις προσευχές τους για την ανάπαυση των θυμάτων, αλλά και ύψωσαν τη φωνή τους για την απόδοση από την Δικαιοσύνη των ευθυνών στους υπαιτίους του τραγικού αυτού δυστυχήματος, εκφράζοντας όλοι μαζί την ευχή να μην συμβούν ποτέ ξανά τέτοιες εθνικές τραγωδίες στην πατρίδα μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων