29/05/2023 29/05/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου πόλεως Ρεθύμνης, χθες ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά την μνήμη των Αγίων 318 Θεοφόρων Πατέρων της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου, Προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, κατόπιν σχετικής πρωτοβουλίας του Συλλόγου Ρεθυμνίων Μικρασιατών, ο...
29 Μαΐου, 2023 - 17:43
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2023 - 17:31

Επιμνημόσυνη Δέηση για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης και επίσημη Δοξολογία για την 82η Επέτειο Μάχης της Κρήτης

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη Δέηση για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης και επίσημη Δοξολογία για την 82η Επέτειο Μάχης της Κρήτης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου πόλεως Ρεθύμνης, χθες ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά την μνήμη των Αγίων 318 Θεοφόρων Πατέρων της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου,

Προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, κατόπιν σχετικής πρωτοβουλίας του Συλλόγου Ρεθυμνίων Μικρασιατών, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως πάντων των μαρτυρησάντων κατά την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως, την 29η Μαΐου του έτους 1453.

Μετά την απόλυση της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Επίσημη Δοξολογία για την 82η Επέτειο της Μάχης της Κρήτης.
Παρέστησαν οι Πολιτικές, Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές του τόπου, καθώς και ο Πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου Ρεθυμνίων Μικρασιατών.

 

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων