12/01/2023 12/01/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος επισκέφθηκε το 4ο Γυμνάσιο Ρεθύμνου, όπου είχε τη χαρά να χαιρετίσει τα παιδιά κατά την ώρα της προσευχής το πρωί της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου 2023. Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος διένειμε αντίτυπα της Καινής Διαθήκης στους μαθητές της Α΄ Τάξης του Γυμνασίου και επισκέφθηκε αίθουσες διδασκαλίας κατά την ώρα...
12 Ιανουαρίου, 2023 - 16:52
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2023 - 17:19

Επίσκεψη του Ρεθύμνης Προδρόμου στο 4ο Γυμνάσιο Ρεθύμνου

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Ρεθύμνης Προδρόμου στο 4ο Γυμνάσιο Ρεθύμνου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος επισκέφθηκε το 4ο Γυμνάσιο Ρεθύμνου, όπου είχε τη χαρά να χαιρετίσει τα παιδιά κατά την ώρα της προσευχής το πρωί της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου 2023.

Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος διένειμε αντίτυπα της Καινής Διαθήκης στους μαθητές της Α΄ Τάξης του Γυμνασίου και επισκέφθηκε αίθουσες διδασκαλίας κατά την ώρα του μαθήματος καθώς και τον σύλλογο των Καθηγητών και τη Διευθύντρια του σχολείου, με τους οποίους συνομίλησε.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη όλους για το επιτελούμενο εκπαιδευτικό έργο και διαβεβαίωσε ότι πάντοτε τόσο η Ιερά Μητρόπολή όσο και ίδιος προσωπικά θα βρίσκονται κοντά στα παιδιά του τόπου, που αποτελούν το σήμερα και το αύριο της κοινωνίας μας.

Μάλιστα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος κατά την επικοινωνία του με τους μαθητές, τους μίλησε συμβουλευτικά σχετικά με την αξία της φιλίας, της αγάπης και της συμπόρευσης, καθώς και για την αξιοποίηση των χαρισμάτων καθενός ανθρώπου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων