21/02/2024 21/02/2024 Στο Κέντρο Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «Θεομήτωρ», ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος είχε τη χαρά να υποδεχθεί tο μεσημέρι της Παρασκευής 16ης Φεβρουαρίου 2024, τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ρεθύμνης «ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ», με τους οποίους είχε μακρά και εποικοδομητική συζήτηση. Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον Σύλλογο για...
21 Φεβρουαρίου, 2024 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2024 - 19:36

Επίσκεψη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Δότες Ζωής» στον Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Δότες Ζωής» στον Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Στο Κέντρο Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «Θεομήτωρ», ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος είχε τη χαρά να υποδεχθεί tο μεσημέρι της Παρασκευής 16ης Φεβρουαρίου 2024, τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ρεθύμνης «ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ», με τους οποίους είχε μακρά και εποικοδομητική συζήτηση.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον Σύλλογο για το πολύτιμο έργο του και για τη σπουδαία προσφορά του στην κοινωνία μας, προκειμένου όλοι οι άνθρωποι να ευαισθητοποιηθούν σχετικά με το δώρο της αιμοδοσίας. Μάλιστα, ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη ιδιαίτερα το 16ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου για την προ ολίγου καιρού εκδήλωση σε συνεργασία με το Σύλλογο «ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ», στην οποία κυριάρχησε το σύνθημα των μικρών παιδιών: «Δώσε το παράδειγμα, δώσε αίμα».

Ο Σεβασμιώτατος δήλωσε ότι η Τοπική Εκκλησία θα είναι πάντοτε συναρωγός στην καλή αυτή δράση του Συλλόγου, ώστε να καλλιεργηθεί σε όλους τους ανθρώπους του τόπου μας το πνεύμα της πολύτιμης αυτής προσφοράς, δώρου στη ζωή και στον άνθρωπο.

Επίσης, συζητήθηκε η συμμετοχή του Συλλόγου σε εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του τρέχοντος επετειακού έτους, με τη διεξαγωγή αιμοδοσίας στην Αθήνα, κατά τον προσεχή Μάρτιο, και στο Ρέθυμνο, κατά τον προσεχή Αύγουστο, σε συνεργασία με το Λαογραφικό Όμιλο «ΚΟΥΡΗΤΕΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, καθώς και με τη διεξαγωγή Λαμπαδηδρομίας, η οποία συμβολικά θα καταλήξει στον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Παπαλεβυζάκης και ο Αιδεσιμολ. Πρωτ. Γεώργιος Γαλεράκης, Διευθυντής του Κέντρου «Θεομήτωρ».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων