04/04/2022 04/04/2022 Στα καθήκοντα του επιστρέφει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετά την σύντομη περιπέτεια που είχε με την υγεία του, καθώς είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό. Επίσης σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Σεβασμιώτατος, αύριο, Τρίτη 5 Απριλίου 2022, θα βρεθεί στην Αθήνα για τη συμμετοχή του σε Συνοδική Επιτροπή...
04 Απριλίου, 2022 - 17:46
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2022 - 18:08

Επιστρέφει στα καθήκοντα του ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Επιστρέφει στα καθήκοντα του ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης

Στα καθήκοντα του επιστρέφει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετά την σύντομη περιπέτεια που είχε με την υγεία του, καθώς είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.

Επίσης σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Σεβασμιώτατος, αύριο, Τρίτη 5 Απριλίου 2022, θα βρεθεί στην Αθήνα για τη συμμετοχή του σε Συνοδική Επιτροπή της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης.

Παράλληλα, από σήμερα, Δευτέρα 4 Απριλίου 2022, τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, επανέρχονται σε κανονική λειτουργία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως αναφέρει τα εξής:

Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου ανακοινώνει ότι από σήμερα, Δευτέρα 4 Απριλίου 2022, τα Γραφεία της, επανέρχονται σε κανονική λειτουργία. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος επανερχόμενος στα καθήκοντά του, εκφράζει προς όλους ευχαριστίες για τα μηνύματα συμπαράστασης, όλη αυτή την περίοδο, τόσο προς τον ίδιο, όσο και προς τους συνεργάτες του, οι οποίοι νόσησαν από τον Κορωνοϊό. Ο Σεβασμιώτατος, αύριο, θα ευρεθεί στην Αθήνα για τη συμμετοχή του σε Συνοδική Επιτροπή της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης.
Στις Ιερές Ακολουθίες του Μεγάλου Κανόνος και του Ακαθίστου Ύμνου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας θα χοροστατήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Ρεθύμνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων