21/12/2022 21/12/2022 Γενική Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου πραγματοποιήθηκε σήμερα στους φιλόξενους χώρους του Κέντρου Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «ΘΕΟΜΗΤΩΡ» της Ιεράς Μητρόπολης. Κατά την Ιερατική Σύναξη διανεμήθηκαν στους κληρικούς η Πατριαρχική Απόδειξις επί τοις Χριστουγέννοις του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, η Εγκύκλιος για τα Χριστούγεννα του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου...
21 Δεκεμβρίου, 2022 - 18:31
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2022 - 18:35

Γενική Ιερατική Σύναξη Κληρικών της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Γενική Ιερατική Σύναξη Κληρικών της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης

Γενική Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου πραγματοποιήθηκε σήμερα στους φιλόξενους χώρους του Κέντρου Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «ΘΕΟΜΗΤΩΡ» της Ιεράς Μητρόπολης.

Κατά την Ιερατική Σύναξη διανεμήθηκαν στους κληρικούς η Πατριαρχική Απόδειξις επί τοις Χριστουγέννοις του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, η Εγκύκλιος για τα Χριστούγεννα του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Προδρόμου, το Πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών του Αγίου Δωδεκαημέρου στις Ενορίες της Μητρόπολης, τα νέα Αντιμήνσια που καθιέρωσε ο Σεβασμιώτατος για τις Ενορίες, τα Ημερολόγια της Ιεράς Μητρόπολης για το έτος 2023, καθώς και, ως εόρτιο δώρο και ευλογία προς όλους τους κληρικούς, το βιβλίο «ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΘΡΟΣ» του μακαριστού Καθηγητού Γεωργίου Αντ. Γαλίτη, το οποίο αναφέρεται στο Ρέθυμνο.

Επίσης, δόθηκαν από τον Σεβασμιώτατο κ. Πρόδρομο ποιμαντικές κατευθύνσεις προς τους κληρικούς της Ιεράς Μητρόπολης για την περίοδο του Αγίου Δωδεκαημέρου καθώς για άλλα θέματα ποιμαντικής και διοικητικής φύσεως και υπήρξε ενημέρωση για διάφορα ζητήματα που αφορούν στην Τοπική Εκκλησία.

Ο Σεβασμιώτατος αντάλλαξε με τους κληρικούς της Ιεράς Μητρόπολης ασπασμό αγάπης και ευχήθηκε να διέλθομε όλοι με πνευματική χαρά και υγεία το Άγιο Δωδεκαήμερο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων