16/03/2024 04/04/2024 Στο Κέντρο Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «ΘΕΟΜΗΤΩΡ» της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής, 15ης Μαρτίου 2024 Γενική Ιερατική Σύναξη με τη συμμετοχή όλων των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως. Στη Σύναξη αυτή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος ενημέρωσε τους Κληρικούς για θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, διατυπώνοντας τη θέση...
16 Μαρτίου, 2024 - 11:30
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2024 - 23:15

Γενική Ιερατική Σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Διαδώστε:
Γενική Ιερατική Σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Στο Κέντρο Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «ΘΕΟΜΗΤΩΡ» της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής, 15ης Μαρτίου 2024 Γενική Ιερατική Σύναξη με τη συμμετοχή όλων των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στη Σύναξη αυτή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος ενημέρωσε τους Κληρικούς για θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, διατυπώνοντας τη θέση και τις απόψεις της Τοπικής, αλλά και της καθόλου, Εκκλησίας.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε για τις προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις κατά το τρέχον έτος, με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από τη μαρτυρική τελείωση των Αγίων Τεσσάρων Νεομαρτύρων Γεωργίου, Αγγελή, Μανουήλ και Νικολάου, των εκ Μελάμπων καταγομένων και εν Ρεθύμνη μαρτυρησάντων.

Ο Σεβασμιώτατος, τέλος, αντάλλαξε με όλους τους Κληρικούς ασπασμό αγάπης και συγχώρησης, ευχόμενος καλό και ευλογημένο το επί θύραις στάδιο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, και διένειμε προς όλους ευλογίες, βιβλία και ενημερωτικά εγκύκλια σημειώματα της Τοπικής Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων