22/04/2019 22/04/2019 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος την Κυριακή των Βαΐων, 21 Απριλίου 2019, προέστη των Ιερών Ακολουθιών του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Αγίου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου Ατσιποπούλου, όπου, σύμφωνα με παλαιό έθος, γίνεται Λιτανεία «μετά βαΐων και κλάδων» σε ανάμνηση της θριαμβευτικής εισόδου του Κυρίου μας στα Ιεροσόλυμα....
22 Απριλίου, 2019 - 9:56

H Kυριακή των Βαΐων στο Ρέθυμνο

Διαδώστε:
H Kυριακή των Βαΐων στο Ρέθυμνο

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος την Κυριακή των Βαΐων, 21 Απριλίου 2019, προέστη των Ιερών Ακολουθιών του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Αγίου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου Ατσιποπούλου, όπου, σύμφωνα με παλαιό έθος, γίνεται Λιτανεία «μετά βαΐων και κλάδων» σε ανάμνηση της θριαμβευτικής εισόδου του Κυρίου μας στα Ιεροσόλυμα. Με τον Επίσκοπό μας συλλειτούργησαν οι Εφημέριοι της Ενορίας, Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτεροι Εμμανουήλ Γιαννούλης και Μιχαήλ Μυστράκης.

Νέοι και νέες του Ατσιποπούλου συνόδευσαν την Λιτανεία ντυμένοι με κρητικές ενδυμασίες.

Παρέστησαν η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κ. Μαίρη Λιονή, ο Διοικητής της «V Μεραρχίας Κρητών» Ταξίαρχος κ. Στυλιανός Γασπαράκης, Ο Φρούραρχος Ρεθύμνου Αντισυνταγματάρχης κ. Εμμανουήλ Μυστράκης, οι Αντιδήμαρχοι Ρεθύμνου κ. Γεώργιος Γεωργαλής και Δημήτριος Λελεδάκης, Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ατσιποπούλου κ. Αλέξανδρος Παπαλεξάκης, ο Πρόεδρος των αποδήμων Ατσιπουλιανών Αττικής κ. Ιωάννης Γιαννούλης και πολλοί πιστοί.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων