23/11/2022 23/11/2022 Πανηγυρίζει όπως κάθε χρόνο στις 4 Δεκεμβρίου 2022 ο Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας στο Ρέθυμνο και για την εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος, πολιούχου Ρεθύμνου έχουν προγραμματιστεί από την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου λατρευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 με Ιερά Παράκληση στην Γοργοεπήκοο και στη συνέχεια Ενοριακή Σύναξη...
23 Νοεμβρίου, 2022 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2022 - 14:49

Το πρόγραμμα εορτασμού της πολιούχου Αγίας Βαρβάρας στο Ρέθυμνο

Διαδώστε:
Το πρόγραμμα εορτασμού της πολιούχου Αγίας Βαρβάρας στο Ρέθυμνο

Πανηγυρίζει όπως κάθε χρόνο στις 4 Δεκεμβρίου 2022 ο Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας στο Ρέθυμνο και για την εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος, πολιούχου Ρεθύμνου έχουν προγραμματιστεί από την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου λατρευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 με Ιερά Παράκληση στην Γοργοεπήκοο και στη συνέχεια Ενοριακή Σύναξη με θέμα: “Ο Θείος έρωτας των Αγίων Μαρτύρων” με ομιλητη τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Βασίλειο Παπαδάκη, Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αναστασίας της Ρωμαίας.

Ανήμερα της εορτής Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 θα τελεστεί Όρθρος και Αρχιερατικό Συλλείτουγο προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέου.

Θα ακολουθήσει Δοξολογία για την επέτειο της Ενώσεως της Κρήτης με την Ελλάδα και Λιτάνευση της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνας και του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Βαρβάρας.

Δείτε το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων πατώντας εδώ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων