08/04/2024 08/04/2024 Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος χοροστάτησε, στις 5 Απριλίου, κατά την Ακολουθία των Γ΄ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, κατ’ αρχήν στον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης. Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Φωτεινής Κουμπέ της πόλεως Ρεθύμνης, όπου επίσης χοροστάτησε κατά την Ακολουθία των Χαιρετισμών....
08 Απριλίου, 2024 - 19:32
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2024 - 18:43

Ι.Μ. Ρεθύμνης: Η Ακολουθία των Γ’ Χαιρετισμών και εγκατάσταση νέου εφημερίου

Διαδώστε:
Ι.Μ. Ρεθύμνης: Η Ακολουθία των Γ’ Χαιρετισμών και εγκατάσταση νέου εφημερίου

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος χοροστάτησε, στις 5 Απριλίου, κατά την Ακολουθία των Γ΄ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, κατ’ αρχήν στον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης.

Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Φωτεινής Κουμπέ της πόλεως Ρεθύμνης, όπου επίσης χοροστάτησε κατά την Ακολουθία των Χαιρετισμών.

Προ του τέλους της Ακολουθίας, ο Σεβασμιώτατος παρουσίασε στο πολυπληθές εκκλησίασμα τον Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο Ευάγγελο Μπαντινάκη, ο οποίος προσήλθε πρόσφατα στην Ιερά Μητρόπολη από την Ιερά Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων και προστίθεται ως δεύτερος Εφημέριος στην Ενορία της Αγίας Φωτεινής, η οποία εξυπηρετεί και τις ανάγκες του Ιερού Ναού Οσίου Νικολάου του Κουρταλιώτου στη Σαρακίνα.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε με θερμούς λόγους το νέο Εφημέριο στην ιερατική οικογένεια της Μητροπόλεώς μας και στην Ενορία Αγίας Φωτεινής Κουμπέ, με τη βεβαιότητα ότι, μαζί με τον καλό και φίλεργο Προϊστάμενο της Ενορίας, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο Δημήτριο Αμπανάβα, θα πράξουν ό,τι καλύτερο και ό,τι δυνατόν για την πνευματική πρόοδο και καρποφορία της εν λόγω Ενορίας και των ανθρώπων της.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων