21/03/2024 21/03/2024 Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη χθες στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Μυριοκεφάλων, όπου τέλεσε την πρώτη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων Ο Σεβασμιώτατος συμπαραστάθηκε από τον Εφημέριο της Ενορίας Μυριοκεφάλων, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο Θεόδωρο Σηφάκη, και τον Ιερολ. Αρχιδιάκονο Κωνσταντίνο Ζουμπεράκη. Στη Θεία Λειτουργία παρέστη πλήθος κόσμου, προς τους οποίους ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε...
21 Μαρτίου, 2024 - 18:33
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2024 - 18:19

Η πρώτη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Η πρώτη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη χθες στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Μυριοκεφάλων, όπου τέλεσε την πρώτη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων

Ο Σεβασμιώτατος συμπαραστάθηκε από τον Εφημέριο της Ενορίας Μυριοκεφάλων, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο Θεόδωρο Σηφάκη, και τον Ιερολ. Αρχιδιάκονο Κωνσταντίνο Ζουμπεράκη.

Στη Θεία Λειτουργία παρέστη πλήθος κόσμου, προς τους οποίους ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε θερμές ευχές και πατρικές νουθεσίες για το πνευματικό στάδιο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Ακόμη συνεχάρη τόσο τον επί δεκαετίες υπηρετήσαντα τα Μυριοκέφαλα, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου Ιωάννη Λελεδάκη, ο οποίος παρέστη συμπροσευχόμενος, όσο και τον νέο καλό Εφημέριο, π. Θεόδωρο Σηφάκη, ο οποίος αφοσιωμένα και υποδειγματικά ανέλαβε εξαρχής τα καθήκοντά του και συνεχίζει, με ένθεο ζήλο και με άριστη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, να διακονεί την εν λόγω Ενορία.

Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος αναχώρησε για να μεταβεί στην τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοίκησης της 5ης Α/Μ ΤΑΞ «V Μεραρχία Κρητών», στα Χανιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων