28/12/2022 28/12/2022 Αντιπροσωπεία από τη Σύναξη Νέων της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, με την ευχή και την προτροπή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Προδρόμου μετέβησαν, χθες, στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Ζωοδόχου Πηγής-Χρυσοπηγής Χανίων, όπου έλαβαν μέρος στην από πολλών ετών καθιερωμένη Σύναξη Νέων, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο κατά τις ημέρες αυτές του Αγίου Δωδεκαημέρου. Στη...
28 Δεκεμβρίου, 2022 - 13:15
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2022 - 13:20

Η Σύναξη Νέων της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης στα Χανιά

Διαδώστε:
Η Σύναξη Νέων της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης στα Χανιά

Αντιπροσωπεία από τη Σύναξη Νέων της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, με την ευχή και την προτροπή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Προδρόμου μετέβησαν, χθες, στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Ζωοδόχου Πηγής-Χρυσοπηγής Χανίων, όπου έλαβαν μέρος στην από πολλών ετών καθιερωμένη Σύναξη Νέων, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο κατά τις ημέρες αυτές του Αγίου Δωδεκαημέρου. Στη Σύναξη μετείχε πλήθος νέων ανθρώπων από τα Χανιά και από άλλες περιοχές της Κρήτης.

Η Σύναξη πραγματοποιήθηκε με την καθοδήγηση και συνοδεία του Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη Βασιλείου Παπαδάκη, Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας Ρεθύμνης.

Κατά τη Σύναξη μίλησε ο Αιδεσιμολ. Πρωτ. Βασίλειος Καλλιακμάνης, Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με θέμα: «Κοινωνία φθόνου ή κοινωνία ευθύνης;».

Ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Βασίλειος Παπαδάκης στην προσλαλιά του μετέφερε στη Σύναξη Νέων τον χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου κ. Προδρόμου, ο οποίος, λόγω του Ιερού Μνημοσύνου της μακαριστής Γεροντίσσης Πανσέμνης στην Ιερά Μονή Σωτήρος Χριστού Κουμπέ, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί αυτοπροσώπως στην εκδήλωση αυτή.

Η αντιπροσωπεία της Συνάξεως Νέων της Μητροπόλεώς μας ξεναγήθηκαν στα μονοπάτια και τους σπηλαιώδεις ναούς της περιοχής και μετείχαν στις εργασίες και στον εποικοδομητικό διάλογο, καθώς και στο γεύμα αγάπης που ακολούθησε.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων