06/09/2023 06/09/2023 Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη στην Ενορία Βιράν Επισκοπής και τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού και την κατάθεση θεμελίου λίθου στον υπό ανέγερση ιδιωτικό Ιερό Ναό του εν Αγίοις Πατρός Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως, του εν Αιγίνη, του θαυματουργού, σε κτήμα της οικογένειας Βολτυράκη, το απόγευμα της Τρίτης, 5ης Σεπτεμβρίου 2023. Ο Σεβασμιώτατος...
06 Σεπτεμβρίου, 2023 - 18:07
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2023 - 18:54

Κατάθεση θεμελίου λίθου από τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Κατάθεση θεμελίου λίθου από τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη στην Ενορία Βιράν Επισκοπής και τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού και την κατάθεση θεμελίου λίθου στον υπό ανέγερση ιδιωτικό Ιερό Ναό του εν Αγίοις Πατρός Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως, του εν Αιγίνη, του θαυματουργού, σε κτήμα της οικογένειας Βολτυράκη, το απόγευμα της Τρίτης, 5ης Σεπτεμβρίου 2023.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους γονείς και τα τέκνα της οικογένειας Βολτυράκη για την καλή και αγαθή πρωτοβουλία τους, η οποία, με την ευλογία της Τοπικής Εκκλησίας και σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις του νόμου, εκκίνησε την ανέγερση του Ιερού αυτού Ναού του Αγίου Νεκταρίου.

Επίσης, αναφέρθηκε συνοπτικά στην αξία της ανεγέρσεως ενός Ιερού Ναού, ο οποίος, όπως σημείωσε, γίνεται «πύλη του Ουρανού για όλους τους πιστούς».

Μετά την Ιερά Ακολουθία, προσφέρθηκε πλούσια φιλοξενία στο ξενοδοχείο της οικογένειας Βολτυράκη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων