25/02/2024 25/02/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη, στις 22 Φεβρουαρίου, στο Πέραμα, όπου ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα του ΚΑΠΗ Δήμου Μυλοποτάμου, το οποίο αρχίζει και πάλι δυναμικά την προσφορά του με τη φροντίδα του Δήμου. Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου κ. Γεώργιος Κλάδος, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι αρχών και φορέων του τόπου, καθώς...
25 Φεβρουαρίου, 2024 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2024 - 18:01

Κοπή βασιλόπιτας στο Καπή του Δήμου Μυλοποτάμου

Διαδώστε:
Κοπή βασιλόπιτας στο Καπή του Δήμου Μυλοποτάμου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη, στις 22 Φεβρουαρίου, στο Πέραμα, όπου ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα του ΚΑΠΗ Δήμου Μυλοποτάμου, το οποίο αρχίζει και πάλι δυναμικά την προσφορά του με τη φροντίδα του Δήμου.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου κ. Γεώργιος Κλάδος, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι αρχών και φορέων του τόπου, καθώς και οι εργαζόμενοι και ωφελούμενοι της δομής, προς τους οποίους τόσο ο Σεβασμιώτατος όσο και όλοι οι ομιλήσαντες εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους για τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιούν από κοινού τα χαρίσματά τους, πλουτίζοντας τον τόπο με την παράδοση, με τις πατροπαράδοτες αξίες και τα ιδανικά και προβάλλοντας υγιή πρότυπα για τους νέους ανθρώπους.

Ο Σεβασμιώτατος επίσης αναφέρθηκε στο τραγικό και αποδοκιμαστέο περιστατικό της κακοποίησης ενός ανηλίκου κοριτσιού, που πρόσφατα πλήγωσε βαθειά όλους μας, και τόνισε την ανάγκη όλοι να έχομε τεταμένη την προσοχή μας και έντονα τα αισθητήριά μας, ώστε να προλαμβάνομε ανάλογες καταστάσεις και να συμβάλλομε, και με τον τρόπο αυτό, στην προστασία της αξιοπρέπειας και της τιμής καθενός ανθρώπου, ιδιαίτερα δε των παιδιών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων