03/04/2023 03/04/2023 Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας, οι οποίοι πραγματοποίησαν προσκύνημα σε Νεομάρτυρες Αγίους της Κρήτης υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος  στον Ιερό των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων Ρεθύμνου. Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε με αγάπη τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς με επικεφαλής τον θεολόγο κ. Δημήτριο Χοϊλό, τους μίλησε για τη σημασία...
03 Απριλίου, 2023 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2023 - 15:52

Μαθητές Γυμνασίου της Ιεράπετρας στον Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Μαθητές Γυμνασίου της Ιεράπετρας στον Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας, οι οποίοι πραγματοποίησαν προσκύνημα σε Νεομάρτυρες Αγίους της Κρήτης υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος  στον Ιερό των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων Ρεθύμνου.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε με αγάπη τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς με επικεφαλής τον θεολόγο κ. Δημήτριο Χοϊλό, τους μίλησε για τη σημασία της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος και είχε με τα παιδιά έναν εποικοδομητικό διάλογο.

Από πλευράς του Ιερού Ναού των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων, ο Εφημέριος, Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερος Σωκράτης Ξενικάκης, αναφέρθηκε στο βίο και τη μαρτυρία των Αγίων Τεσσάρων Νεομαρτύρων.

Στο τέλος της συνάντησης, τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί προσκύνησαν τις Τίμιες Κάρες των Αγίων Τεσσάρων Νεομαρτύρων μας και ο Σεβασμιώτατος έχρισε όλους με έλαιον από την ακοίμητη κανδήλα των Αγίων.

Στη συνέχεια προσφέρθηκε σε όλους κέρασμα από πλευράς του Ιερού Ναού των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων