14/04/2020 14/04/2020 Συνέντευξη παραχώρησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος στον τηλεοπτικό σταθμό TV CRETA τη Μεγάλη Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020, μέσω της εφαρμογής Skype. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης σχολίασε την επικαιρότητα και την πανδημία του κορωνοϊού  σημειώνοντας ότι τα μέτρα της Πολιτείας είναι σωτήρια και πρέπει να επανεκτιμήσουμε τις καταστάσεις μετά την πανδημία,...
14 Απριλίου, 2020 - 13:01
Τελευταία ενημέρωση: 14/04/2020 - 13:02

Μητρ. Ρεθύμνης: “Τα μέτρα της Πολιτείας αποδείχτηκαν σωτήρια”

Διαδώστε:
Μητρ. Ρεθύμνης: “Τα μέτρα της Πολιτείας αποδείχτηκαν σωτήρια”

Συνέντευξη παραχώρησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος στον τηλεοπτικό σταθμό TV CRETA τη Μεγάλη Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020, μέσω της εφαρμογής Skype. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης σχολίασε την επικαιρότητα και την πανδημία του κορωνοϊού  σημειώνοντας ότι τα μέτρα της Πολιτείας είναι σωτήρια και πρέπει να επανεκτιμήσουμε τις καταστάσεις μετά την πανδημία, ενώ ακόμα δήλωσε ότι “αν ψάχνουμε το Θεό μέσα στα ντουβάρια των εκκλησιών δε θα το βρούμε εάν δεν έχουμε μάθει να τον αναγνωρίζουμε στα μάτια των ανθρώπων”. 

Επιπλέον τόνισε ότι “πρώτος εγώ πονώ, βλέπω στον μητροπολιτικό ναό τις άδειες τους θέσεις και τους αναζητώ” ενώ στη συνέχεια δήλωσε “όταν θα περάσει θα κληθούμε να αποδείξουμε όλοι μας πόσο πιστοί είμαστε, πόσο φωνάζαμε από πίστη και αυτές οι φωνές δεν ήταν φωνασκίες που έκρυβαν μέσα τους τη λέξη σκιά”.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων