24/02/2024 24/02/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος είχε τη χαρά να υποδεχθεί εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου, με τη συνοδεία καθηγητών τους, στον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης. Οι μαθητές και οι συνοδοί τους είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν τις Τίμιες Κάρες των Αγίων και να παρουσιάσουν,...
24 Φεβρουαρίου, 2024 - 16:26
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2024 - 16:01

Μητροπολίτης Ρεθύμνης: Στα πρόσωπα των νέων παιδιών ατενίζει το μέλλον και το αύριο του τόπου

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Ρεθύμνης: Στα πρόσωπα των νέων παιδιών ατενίζει το μέλλον και το αύριο του τόπου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος είχε τη χαρά να υποδεχθεί εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου, με τη συνοδεία καθηγητών τους, στον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης.

Οι μαθητές και οι συνοδοί τους είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν τις Τίμιες Κάρες των Αγίων και να παρουσιάσουν, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού, πρόγραμμα για τη ζωή και τη μαρτυρία των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε αντιπροσωπεία μαθητών και καθηγητών από το 4ο Γυμνάσιο Ρεθύμνου, με τους οποίους είχε τη χαρά να συζητήσει σχετικά με τη ζωή και τα μηνύματα των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων και άλλα θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν τα νέα παιδιά, τονίζοντας το μήνυμα του σεβασμού στο ανθρώπινο πρόσωπο και της προσπάθειας όλων για την εξάλειψη συμπτωμάτων εκφοβισμού και βίας, τα οποία πολλές φορές συναντώνται και μεταξύ των νέων ανθρώπων.

Ο Σεβασμιώτατος επεσήμανε ότι στα πρόσωπα των νέων παιδιών ατενίζει το μέλλον και το αύριο αυτού του τόπου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων