07/06/2023 07/06/2023 Tον Εντιμολογιώτατο και Μουσικολογιώτατο κ. Φώτιο Γιαννακάκη, Άρχοντα Πρωτοψάλτη της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως υποδέχτηκε στο Επισκοπείο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος. Ο Σεβασμιώτατος είχε με τον Μουσικολογιώτατο Άρχοντα μακρά και εποικοδομητική συζήτηση περί των θεμάτων της Ψαλτικής και τον προσκάλεσε προκειμένου, συν Θεώ, τους προσεχείς Οκτώβριο και Νοέμβριο να βρεθεί στην Ιερά...
07 Ιουνίου, 2023 - 16:03
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2023 - 15:08

Ο Αρχων Πρωτοψάλτης Φώτιος Γιαννακάκης στην Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Διαδώστε:
Ο Αρχων Πρωτοψάλτης Φώτιος Γιαννακάκης στην Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Tον Εντιμολογιώτατο και Μουσικολογιώτατο κ. Φώτιο Γιαννακάκη, Άρχοντα Πρωτοψάλτη της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως υποδέχτηκε στο Επισκοπείο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος.

Ο Σεβασμιώτατος είχε με τον Μουσικολογιώτατο Άρχοντα μακρά και εποικοδομητική συζήτηση περί των θεμάτων της Ψαλτικής και τον προσκάλεσε προκειμένου, συν Θεώ, τους προσεχείς Οκτώβριο και Νοέμβριο να βρεθεί στην Ιερά Μητρόπολή μας σε διάφορες περιστάσεις και να πλαισιώσει τα Ιερά Αναλόγια.

Ο Μουσικολογιώτατος Άρχων Πρωτοψάλτης κ. Φώτιος Γιαννακάκης αποδέχθηκε την πρόσκληση με χαρά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων