20/03/2024 20/03/2024 Στο πλαίσιο σύντομης επισκέψεώς του στην Κρήτη, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κωνσταντιανής κ. Κοσμάς, Ιεράρχης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου το απόγευμα της Καθαράς Τρίτης, 19ης Μαρτίου 2024. Ο Θεοφιλέστατος, κατόπιν προτροπής και παραχωρήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Προδρόμου, χοροστάτησε κατά το Μέγα Απόδειπνο, στον Ιερό Ναό Αγίων...
20 Μαρτίου, 2024 - 20:54
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024 - 20:56

Ο Επίσκοπος Κωνσταντιανής Κοσμάς στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Κωνσταντιανής Κοσμάς στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Στο πλαίσιο σύντομης επισκέψεώς του στην Κρήτη, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κωνσταντιανής κ. Κοσμάς, Ιεράρχης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου το απόγευμα της Καθαράς Τρίτης, 19ης Μαρτίου 2024.

Ο Θεοφιλέστατος, κατόπιν προτροπής και παραχωρήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Προδρόμου, χοροστάτησε κατά το Μέγα Απόδειπνο, στον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης.

Μετά το καλωσόρισμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Προδρόμου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Κοσμάς απηύθυνε καρδιακό και μεστό επιστηρικτικό λόγο προς το εκκλησίασμα.

Στη συνέχεια, ο Θεοφιλέστατος τέλεσε την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στην Ιερά Μονή Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας Ρεθύμνης, συμπαραστατούμενος από τον Καθηγούμενο της Μονής, Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη Βασίλειο Παπαδάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων