31/03/2023 31/03/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος εκκλησιάστηκε από του Ιερού Βήματος κατά την ακολουθία του Μεγάλου Κανόνος, στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης. Προ της απολύσεως της ακολουθίας, ο Σεβασμιώτατος, απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα, αναφέρθηκε συνοπτικά στα τροπάρια του Μεγάλου Κανόνος, ποίημα του Αγίου Ανδρέου Κρήτης, προτρέποντας τους ανθρώπους στην...
31 Μαρτίου, 2023 - 13:45
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2023 - 13:35

Ο Μέγας Κανών στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Ο Μέγας Κανών στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος εκκλησιάστηκε από του Ιερού Βήματος κατά την ακολουθία του Μεγάλου Κανόνος, στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης.

Προ της απολύσεως της ακολουθίας, ο Σεβασμιώτατος, απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα, αναφέρθηκε συνοπτικά στα τροπάρια του Μεγάλου Κανόνος, ποίημα του Αγίου Ανδρέου Κρήτης, προτρέποντας τους ανθρώπους στην οδό της μετανοίας καθώς πορευόμαστε προς την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα και το Άγιο Πάσχα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων