13/04/2023 13/04/2023 O Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη στην Ιερά Μονή Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας Ρεθύμνης, όπου, συμπαραστατούμενος από τον Καθηγούμενο, Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη Βασίλειο Παπαδάκη, και τον Αρχιδιάκονο Κωνσταντίνο Ζουμπεράκη, τέλεσε χθες το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου. Μετά το πέρας του Ιερού Ευχελαίου, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου της Αγίας και Μεγάλης Πέμπτης....
13 Απριλίου, 2023 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2023 - 20:41

Ο Μητροπολίτης Πρόδρομος στην Ιερά Μονή Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πρόδρομος στην Ιερά Μονή Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας Ρεθύμνης

O Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη στην Ιερά Μονή Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας Ρεθύμνης, όπου, συμπαραστατούμενος από τον Καθηγούμενο, Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη Βασίλειο Παπαδάκη, και τον Αρχιδιάκονο Κωνσταντίνο Ζουμπεράκη, τέλεσε χθες το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Μετά το πέρας του Ιερού Ευχελαίου, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου της Αγίας και Μεγάλης Πέμπτης.

Προ της απολύσεως, ο Καθηγούμενος π. Βασίλειος προσφώνησε κατάλληλα τον Σεβασμιώτατο, αναφερόμενος στα μηνύματα της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, και ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους καλή Ανάσταση και να ζούμε διαρκώς μέσα στη χαρά και στη χάρη των Ιερών Μυστηρίων της Αγίας Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων