23/03/2023 23/03/2023 Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος παρευρέθηκε στη Συναυλία-Αφιέρωμα στην 25η Μαρτίου 1821, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, στο Κινηματοθέατρο «Παντελής», στην πόλη του Ρεθύμνου. Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τις ευγνώμονες ευχαριστίες του προς τη Διεύθυνση, τους Καθηγητές και τους Μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ρεθύμνου, και ειδικότερα προς την Χορωδία Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής, το...
23 Μαρτίου, 2023 - 12:10
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2023 - 12:08

Ο Μητροπολίτης Πρόδρομος σε συναυλία αφιερωμένη στην 25η Μαρτίου του 1821 στο Ρέθυμνο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πρόδρομος σε συναυλία αφιερωμένη στην 25η Μαρτίου του 1821 στο Ρέθυμνο

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος παρευρέθηκε στη Συναυλία-Αφιέρωμα στην 25η Μαρτίου 1821, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, στο Κινηματοθέατρο «Παντελής», στην πόλη του Ρεθύμνου.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τις ευγνώμονες ευχαριστίες του προς τη Διεύθυνση, τους Καθηγητές και τους Μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ρεθύμνου, και ειδικότερα προς την Χορωδία Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής, το Οργανικό Σύνολο των Καθηγητών και την Χορευτική Ομάδα του Σχολείου, καθώς και προς τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης και το Λύκειο Ελληνίδων-Παράρτημα Ρεθύμνου, για την καλλίκαρπη σύμπραξή τους, η οποία έδωσε το άριστο αποτέλεσμα.

Επίσης, ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε προς τον κ. Παναγιώτη Λάλεζα, ερμηνευτή παραδοσιακών τραγουδιών, ο οποίος πήγε στο Ρέθυμνο για πρώτη φορά, προκειμένου να μετάσχει στην επετειακή αυτή εκδήλωση.

Όπως ο Σεβασμιώτατος τόνισε, η σύμπραξη όλων και η συμβολή καθενός με το χάρισμά του δίδει μόνο τέτοια όμορφα αποτελέσματα, τα οποία ανεβάζουν τον τόπο «λίγο ψηλότερα».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων