18/05/2023 18/05/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος εκκλησιάσθηκε χθες στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης. Προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, την οποία τέλεσε ο Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Νικηφόρος, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητρόπολης, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Ιερό Μνημόσυνο επί τη συμπληρώσει 9 ημερών από της εις Κύριον εκδημίας της...
18 Μαΐου, 2023 - 12:37
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2023 - 12:27

Ο Μητροπολίτης Πρόδρομος στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων Ρεθύμνου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πρόδρομος στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων Ρεθύμνου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος εκκλησιάσθηκε χθες στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης.

Προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, την οποία τέλεσε ο Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Νικηφόρος, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητρόπολης, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Ιερό Μνημόσυνο επί τη συμπληρώσει 9 ημερών από της εις Κύριον εκδημίας της μακαριστής Ιωάννας Τσαγκαράκη, θείας του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου.

Η μακαριστή και προσφιλής σε όλους θεία Γιαννούλα έζησε στο Ρέθυμνο καθ’ όλη τη διάρκεια της εδώ ποιμαντορίας του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου και αγαπήθηκε πολύ από τους ανθρώπους του τόπου.

“Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της μετά των Δικαίων και των Αγίων”, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων