18/04/2023 19/04/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος του Επισκοπείου το πρωί της Δευτέρας της Διακαινησίμου Εβδομάδος, 17ης Απριλίου 2023, συμπαραστατούμενος υπό του Διακόνου Ελευθερίου Στριλιγκά. Προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, ο Επίσκοπος τέλεσε Τρισάγιο στους τάφους των προκατόχων του και...
18 Απριλίου, 2023 - 19:22
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2023 - 2:13

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης τέλεσε Τρισάγιο στους τάφους των προκατόχων του

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης τέλεσε Τρισάγιο στους τάφους των προκατόχων του

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος του Επισκοπείου το πρωί της Δευτέρας της Διακαινησίμου Εβδομάδος, 17ης Απριλίου 2023, συμπαραστατούμενος υπό του Διακόνου Ελευθερίου Στριλιγκά.

Προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, ο Επίσκοπος τέλεσε Τρισάγιο στους τάφους των προκατόχων του και ευχήθηκε σε όλους τους πιστούς το φως της Αναστάσεως να διαλάμπει τη ζωή και το έργο τους.

Αναφέρθηκε επίσης ιδιαίτερα στο σθεναρό παράδειγμα του πρόσφατα τραυματισθένος στο Ρέθυμνο αστυνομικού Γεωργίου, ο οποίος τη νύκτα της Αναστάσεως υπήρξε θύμα τροχαίου δυστυχήματος και δίδει μαρτυρία και σθένος με την πίστη του στο Θεό, και παρεκάλεσε όλους για την προσευχητική στήριξή τους σε εκείνον έως της αποκαταστάσεως της υγείας του.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τον τραυματία αστυνομικό και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων