04/04/2024 04/04/2024 Το πρωί της Τετάρτης, 3 Απριλίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος δέχθηκε με χαρά στο γραφείο του τέσσερεις μαθητές με τη συνοδεία εκπαιδευτικών από το Γυμνάσιο Ατσιποπούλου, οι οποίοι ανέλαβαν το ρόλο του «δημοσιογράφου», στο πλαίσιο της προετοιμασίας από το σχολείο τους μιας σπουδαίας και μοναδικής ταινίας για τη ζωή και...
04 Απριλίου, 2024 - 13:46
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2024 - 13:49

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης απάντησε στις ερωτήσεις των μικρών «δημοσιογράφων»

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης απάντησε στις ερωτήσεις των μικρών «δημοσιογράφων»

Το πρωί της Τετάρτης, 3 Απριλίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος δέχθηκε με χαρά στο γραφείο του τέσσερεις μαθητές με τη συνοδεία εκπαιδευτικών από το Γυμνάσιο Ατσιποπούλου, οι οποίοι ανέλαβαν το ρόλο του «δημοσιογράφου», στο πλαίσιο της προετοιμασίας από το σχολείο τους μιας σπουδαίας και μοναδικής ταινίας για τη ζωή και το μαρτύριο των Αγίων Τεσσάρων Νεομαρτύρων, των εκ Μελάμπων καταγομένων και εν Ρεθύμνη μαρτυρησάντων, με αφορμή τους επετειακούς εορτασμούς για τη συμπλήρωση 200 ετών από τη μαρτυρική τους τελείωση.

Ο Σεβασμιώτατος, απαντώντας στα ερωτήματα των μικρών «δημοσιογράφων», εξέφρασε για μία ακόμη φορά τη χαρά και την αγαλλίασή του για το γεγονός ότι οι Άγιοί μας μπαίνουν στη ζωή των ανθρώπων, στη ζωή των παιδιών και στη ζωή των σχολείων του τόπου.

Ο Επίσκοπος συνεχάρη και πάλι τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου και τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων για την καλή τους συνεργασία και σύμπραξη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων