26/03/2023 26/03/2023 Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη στα Μυριοκέφαλα, όπου υποδέχθηκε την κ. Αναστασία Τζιγκουνάκη, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ρεθύμνου, συνοδευόμενη από την κ. Αναστασία Φιολιτάκη και άλλους συνεργάτες της υπηρεσίας. Πραγματοποιήθηκε αυτοψία, στις 24 Μαρτίου 2023, στον ιστορικό Ιερό Ναό της Παναγίας Αντιφωνητρίας και ακολούθησε συνεργασία επί των υπαρχουσών μελετών για την ανακαίνιση...
26 Μαρτίου, 2023 - 15:25
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2023 - 15:17

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και υπηρεσιακοί παράγοντες της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ρεθύμνου στα Μυριοκέφαλα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και υπηρεσιακοί παράγοντες της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ρεθύμνου στα Μυριοκέφαλα

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη στα Μυριοκέφαλα, όπου υποδέχθηκε την κ. Αναστασία Τζιγκουνάκη, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ρεθύμνου, συνοδευόμενη από την κ. Αναστασία Φιολιτάκη και άλλους συνεργάτες της υπηρεσίας.

Πραγματοποιήθηκε αυτοψία, στις 24 Μαρτίου 2023, στον ιστορικό Ιερό Ναό της Παναγίας Αντιφωνητρίας και ακολούθησε συνεργασία επί των υπαρχουσών μελετών για την ανακαίνιση όλων των χώρων που περιβάλλουν το Ιερό Προσκύνημα, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες αναθεωρήσεις των μελετών αυτών για τα επόμενα βήματα προς την υλοποίηση του σπουδαίου τούτου έργου στο μεγαλύτερο Προσκύνημα της Τοπικής Εκκλησίας και ένα από τα μεγαλύτερα στη Μεγαλόνησο Κρήτη.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Πρόδρομος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την κ. Τζιγκουνάκη για την έλευσή της μαζί με τους καλούς της συνεργάτες και για την καλή διάθεση με σκοπό την προώθηση του σημαντικού αυτού έργου.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Εφημέριος της Ενορίας Μυριοκεφάλων, Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Σηφάκης, και μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, καθώς και ο επί σειρά δεκαετιών διατελέσας Εφημέριος, Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Ιωάννης Λελεδάκης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων