16/01/2024 16/01/2024 Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, συνοδευόμενος από το Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο, Πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Νικηφόρο, μετέβη στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ρεθύμνης, όπου είχε εγκάρδια και εποικοδομητική συνάντηση με τον Λάμπρο Καρβούνη, διευθυντή της Υπηρεσίας. Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε στον κ. Διευθυντή την πρόσκληση για τη συμμετοχή και των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης...
16 Ιανουαρίου, 2024 - 15:56
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2024 - 15:54

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στη διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στη διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ρεθύμνης

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, συνοδευόμενος από το Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο, Πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Νικηφόρο, μετέβη στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ρεθύμνης, όπου είχε εγκάρδια και εποικοδομητική συνάντηση με τον Λάμπρο Καρβούνη, διευθυντή της Υπηρεσίας.

Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε στον κ. Διευθυντή την πρόσκληση για τη συμμετοχή και των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον επετειακό εορτασμό της συμπλήρωσης 200 ετών από τη μαρτυρική τελείωση των Αγίων Τεσσάρων Νεομαρτύρων της πόλης.

Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος είχε τη χαρά να χαιρετίσει όλο το προσωπικό της Διεύθυνσης, ευχόμενος σε όλους καλή και καρποφόρα χρονιά για το καλό των παιδιών του τόπου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων