24/01/2023 24/01/2023 Την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος διαδοχικά ευλόγησε τις αγιοβασιλόπιτες: α) του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ρεθύμνης, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κυριάννας του Δήμου Ρεθύμνης, β) του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου, στους Αρμένους του Δήμου Ρεθύμνης, και γ) του Συλλόγου Μικρασιατών Ρεθύμνου, στο Ρέθυμνο....
24 Ιανουαρίου, 2023 - 12:21
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2023 - 12:24

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στη κοπή βασιλόπιτας φορέων και συλλόγων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στη κοπή βασιλόπιτας φορέων και συλλόγων

Την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος διαδοχικά ευλόγησε τις αγιοβασιλόπιτες: α) του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ρεθύμνης, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κυριάννας του Δήμου Ρεθύμνης, β) του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου, στους Αρμένους του Δήμου Ρεθύμνης, και γ) του Συλλόγου Μικρασιατών Ρεθύμνου, στο Ρέθυμνο.

Σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις παρέστησαν οι τοπικές αρχές, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε προς όλους καλή, ευλογημένη και καρποφόρα χρονιά, προτρέποντας να πορευθούν όλοι με ομόνοια και αγάπη, συμβάλλοντας ώστε ο τόπος αυτός, η Μητρόπολη, να αποτελεί πάντοτε σημείο ενότητας και δημιουργίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων