19/04/2022 20/04/2022 Το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, 19ης Απριλίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος επισκέφθηκε τη «Χριστιανική Γωνιά» της Ενορίας των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων. Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε και ευχαρίστησε τον προϊστάμενο της Ενορίας και Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεως, Αιδεσ. Πρωτ. Νικόλαο Νικηφόρο, και τους διακονητές του συσσιτίου που με ζήλο και επιμέλεια...
19 Απριλίου, 2022 - 21:06
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2022 - 0:40

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στη «Χριστιανική Γωνιά» της Ενορίας των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στη «Χριστιανική Γωνιά» της Ενορίας των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων

Το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, 19ης Απριλίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος επισκέφθηκε τη «Χριστιανική Γωνιά» της Ενορίας των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων.

Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε και ευχαρίστησε τον προϊστάμενο της Ενορίας και Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεως, Αιδεσ. Πρωτ. Νικόλαο Νικηφόρο, και τους διακονητές του συσσιτίου που με ζήλο και επιμέλεια παρασκευάζουν τα τρόφιμα για τη διακονία των αδελφών μας που έχουν ανάγκη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων