13/08/2023 13/08/2023 Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό και το Μεγάλο Παρακλητικό Κανόνα στην Υπεραγία Θεοτόκο, στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χαλεβή, Μετόχι της Ιεράς Μονής Αγίας Ειρήνης Ρεθύμνης, στις 4 Αυγούστου 2023. Τους ύμνους απέδωσαν η Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίας Ειρήνης, Γερόντισσα Θέκλα, με τη συνοδεία της. Προ της...
13 Αυγούστου, 2023 - 19:47
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2023 - 18:32

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χαλεβή

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χαλεβή

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό και το Μεγάλο Παρακλητικό Κανόνα στην Υπεραγία Θεοτόκο, στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χαλεβή, Μετόχι της Ιεράς Μονής Αγίας Ειρήνης Ρεθύμνης, στις 4 Αυγούστου 2023.

Τους ύμνους απέδωσαν η Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίας Ειρήνης, Γερόντισσα Θέκλα, με τη συνοδεία της.

Προ της απολύσεως της ακολουθίας, ο Σεβασμιώτατος, κατά την σύντομη προσλαλιά του, αναφέρθηκε στο πανυπερευλογημένο Πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου και στη σπουδαιότητα της θεοτοκοφρούρητης αυτής περιόδου του Ιερού Δεκαπενταυγούστου. Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους ανθρώπους, και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά, για τη συμμετοχή τους στις όμορφες αυτές ακολουθίες.

Παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κ. Μανούσος Παραγιουδάκης και μέλη της οικογένειάς του και πλήθος πιστών.

Μετά την ακολουθία, προσφέρθηκε, στον προαύλειο χώρο, κέρασμα προς τους προσκυνητές και δόθηκε η δυνατότητα μιας όμορφης κουβέντας-αποσπερίδας.

 

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων