20/01/2023 20/01/2023 Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, κατόπιν πρόσκλησης της κ. Μαίρης Λιονή, Αντιπεριφερειάρχου Ρεθύμνης, μετέβη χθες στην Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνης, όπου ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα και ευχήθηκε τα δέοντα σε όλους τους παρισταμένους και τους εργαζομένους των διαφόρων υπηρεσιών. Παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κ. Μαίρη Λιονή, οι Δήμαρχοι Ρεθύμνης κ....
20 Ιανουαρίου, 2023 - 13:56
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2023 - 14:03

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στην κοπή πίτας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στην κοπή πίτας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, κατόπιν πρόσκλησης της κ. Μαίρης Λιονή, Αντιπεριφερειάρχου Ρεθύμνης, μετέβη χθες στην Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνης, όπου ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα και ευχήθηκε τα δέοντα σε όλους τους παρισταμένους και τους εργαζομένους των διαφόρων υπηρεσιών.

Παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κ. Μαίρη Λιονή, οι Δήμαρχοι Ρεθύμνης κ. Γεώργιος Μαρινάκης, Μυλοποτάμου κ. Δημήτριος Κόκκινος και Αγίου Βασιλείου κ. Ιωάννης Ταταράκης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι και άλλοι εκπρόσωποι αρχών και φορέων.

Στη συνέχεια, στο Κέντρο Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «Θεομήτωρ» της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ρεθύμνης και εξέφρασε τη χαρά του στον Διευθυντή κ. Μανούσο Μαραγκάκη για την φιλοξενία της εκδήλωσης αυτής στους φιλόξενους χώρους του Κέντρου «Θεομήτωρ».

Ο Σεβασμιώτατος τόνισε, για μία ακόμη φορά, ότι η Τοπική Εκκλησία είναι ανοικτή σε κάθε είδους συνεργασία για το καλό και την πρόοδο του τόπου και των ανθρώπων του.
Ακολούθως, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης παρέθεσε γεύμα σε όλους τους παρόντες, στους χώρους του Κέντρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων