04/04/2023 04/04/2023 Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος παρακολούθησε την παρουσίαση-ομιλία της εριτίμου κ. Μαρίας Φουναργιωτάκη, Πολιτικού Μηχανικού, με θέμα: «Πρώην Μουσουλμάνοι που αγίασαν ως Χριστιανοί», στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Χαρακιανής της Ιεράς Μητρόπολης. Την ομιλήτρια προλόγισε, το Σάββατο του Ακαθίστου, με θερμούς λόγους, καταθέτοντας τις πνευματικές του εμπειρίες, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης...
04 Απριλίου, 2023 - 15:16
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2023 - 14:49

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στην ομιλία “Πρώην Μουσουλμάνοι που άγιασαν ως Χριστιανοί”

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στην ομιλία “Πρώην Μουσουλμάνοι που άγιασαν ως Χριστιανοί”

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος παρακολούθησε την παρουσίαση-ομιλία της εριτίμου κ. Μαρίας Φουναργιωτάκη, Πολιτικού Μηχανικού, με θέμα: «Πρώην Μουσουλμάνοι που αγίασαν ως Χριστιανοί», στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Χαρακιανής της Ιεράς Μητρόπολης.

Την ομιλήτρια προλόγισε, το Σάββατο του Ακαθίστου, με θερμούς λόγους, καταθέτοντας τις πνευματικές του εμπειρίες, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Παρθένιος Καλυβιανάκης, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Ατάλης-Μπαλή.

Τον επίλογο της εκδηλώσεως έκαμε ο Σεβασμιώτατος κ. Πρόδρομος, ο οποίος ευχαρίστησε εγκάρδια την εκλεκτή ομιλήτρια για την εμπεριστατωμένη έρευνα και μελέτη σε ένα πρωτότυπο θέμα, τονίζοντας την αξία και τη δύναμη της μετάνοιας και τη φράση «μεγάλα τα της πίστεως κατορθώματα!», καθώς η Χάρις του Θεού ενεργεί στις ζωές των ανθρώπων, ώστε να σωθούμε όλοι και να μη μείνει κανείς «εκτός του νυμφώνος Χριστού».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων