02/05/2022 02/05/2022 Στο Ιερατικό Συλλείτουργο για την πανήγυρη των Αγίων Πέντε Παρθένων στην Αργυρούπολη Ρεθύμνου χοροστάτησε το Σάββατο της Διακαινησίμου, 30 Απριλίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος. Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Πέντε Παρθένων της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Νήφων Βασιλάκης, Υπογραμματέας της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης, ο...
02 Μαΐου, 2022 - 17:50
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2022 - 17:48

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στην πανήγυρη των Αγίων 5 Παρθένων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στην πανήγυρη των Αγίων 5 Παρθένων

Στο Ιερατικό Συλλείτουργο για την πανήγυρη των Αγίων Πέντε Παρθένων στην Αργυρούπολη Ρεθύμνου χοροστάτησε το Σάββατο της Διακαινησίμου, 30 Απριλίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος. Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Πέντε Παρθένων της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Νήφων Βασιλάκης, Υπογραμματέας της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης, ο οποίος και κήρυξε τον Θείο λόγο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων