27/12/2019 27/12/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, μάς προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης, για την παρουσίαση του μυθιστορήματος των συγγραφέων κ. Εύας Μ. Μαθιουδάκη και κ. Κωστή Σχιζάκη με τίτλο «Ο ΦΤΑΙΧΤΗΣ». Για...
27 Δεκεμβρίου, 2019 - 13:41
Τελευταία ενημέρωση: 27/12/2019 - 12:42

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στην παρουσίαση του μυθιστορήματος «Ο ΦΤΑΙΧΤΗΣ»

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στην παρουσίαση του μυθιστορήματος «Ο ΦΤΑΙΧΤΗΣ»

Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, μάς προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης, για την παρουσίαση του μυθιστορήματος των συγγραφέων κ. Εύας Μ. Μαθιουδάκη και κ. Κωστή Σχιζάκη με τίτλο «Ο ΦΤΑΙΧΤΗΣ».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος και η αρχαιολόγος-συγγραφέας κ. Ειρήνη Γαβριλάκη.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί μουσικά από τον κ. Αντώνη Πρεντάκη, ενώ σε αυτήν θα παρευρεθεί και ο συγγραφέας κ. Κωστής Σχιζάκης.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων