27/06/2023 27/06/2023 Το πρωί της Δευτέρας, 26ης Ιουνίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη στο 3ο ΚΑΠΗ του Δήμου Ρεθύμνης, στα Περιβόλια. Ο Σεβασμιώτατος, με την παρουσία και του Ηγουμένου της Ιερά Μονής Τιμίου Προδρόμου Ατάλης-Μπαλή, Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Παρθενίου Καλυβιανάκη, του Εφημερίου της Ενορίας Αγίου Γεωργίου Περιβολίων, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβυτέρου Ανδρέα Αράμπογλου, και της...
27 Ιουνίου, 2023 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2023 - 18:56

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στο 3ο ΚΑΠΗ Περιβολίων Ρεθύμνου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στο 3ο ΚΑΠΗ Περιβολίων Ρεθύμνου

Το πρωί της Δευτέρας, 26ης Ιουνίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη στο 3ο ΚΑΠΗ του Δήμου Ρεθύμνης, στα Περιβόλια.

Ο Σεβασμιώτατος, με την παρουσία και του Ηγουμένου της Ιερά Μονής Τιμίου Προδρόμου Ατάλης-Μπαλή, Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Παρθενίου Καλυβιανάκη, του Εφημερίου της Ενορίας Αγίου Γεωργίου Περιβολίων, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβυτέρου Ανδρέα Αράμπογλου, και της Αντιδημάρχου Ρεθύμνης κ. Άννας Ελευθεριάδου-Γκίκα, είχε την ευκαιρία, σε ευχάριστο κλίμα, να συνομιλήσει με τους εργαζομένους και τους ωφελουμένους του ΚΑΠΗ, συγχαίροντας για το πλούσιο επιτελούμενο έργο και τις ωραίες δραστηριότητές τους.
Ο Σεβασμιώτατος έλαβε με χαρά τα δώρα της αγάπης του ΚΑΠΗ Περιβολίων και προσέφερε προς όλους, ως ευλογία, εικόνα του Γενεσίου του Τιμίου Προδρόμου, ζητώντας τις ευχές και τις προσευχές όλων των ανθρώπων του τόπου για την ευόδωση του έργου της Τοπικής μας Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων