25/02/2023 25/02/2023 Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος επισκέφθηκε χθες το Γενικό Λύκειο Πανόρμου και συνομίλησε με όλους τους μαθητές, τη διεύθυνση και τους καθηγητές του σχολείου. Ο Σεβασμιώτατος διένειμε σε όλους τους μαθητές αντίτυπα της Καινής Διαθήκης και είχε μαζί τους μια εποικοδομητική συζήτηση για διάφορα θέματα. Επίσης, ο Σεβασμιώτατος προσκύνησε τον Ιερό Ναό του...
25 Φεβρουαρίου, 2023 - 10:56

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στο Γενικό Λύκειο Πανόρμου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στο Γενικό Λύκειο Πανόρμου

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος επισκέφθηκε χθες το Γενικό Λύκειο Πανόρμου και συνομίλησε με όλους τους μαθητές, τη διεύθυνση και τους καθηγητές του σχολείου.

Ο Σεβασμιώτατος διένειμε σε όλους τους μαθητές αντίτυπα της Καινής Διαθήκης και είχε μαζί τους μια εποικοδομητική συζήτηση για διάφορα θέματα.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος προσκύνησε τον Ιερό Ναό του Αγίου Αγαθόποδος και συνομίλησε με τον καλό και δραστήριο Εφημέριο του Πανόρμου, Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερο Ηλία Κοτζαμπασάκη, σχετικά με τα επικείμενα Εγκαίνια του Ναού κατά το προσεχές θέρος.

 

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων