27/01/2023 27/01/2023 Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην αγκαλιά της Εκκλησίας για την κατά Θεόν προκοπή και παιδεία τους, κατά την επίσκεψή του στο Κατηχητικό Σχολείο της Ενορίας Αγίου Ελευθερίου Ατσιποπούλου του Δήμου Ρεθύμνης. Ο Σεβασμιώτατος, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ατσιποπούλου, παρακολούθησε την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και...
27 Ιανουαρίου, 2023 - 10:53

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στο Κατηχητικό Σχολείο Ατσιποπούλου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στο Κατηχητικό Σχολείο Ατσιποπούλου

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην αγκαλιά της Εκκλησίας για την κατά Θεόν προκοπή και παιδεία τους, κατά την επίσκεψή του στο Κατηχητικό Σχολείο της Ενορίας Αγίου Ελευθερίου Ατσιποπούλου του Δήμου Ρεθύμνης.

Ο Σεβασμιώτατος, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ατσιποπούλου, παρακολούθησε την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα του Κατηχητικού Σχολείου παρουσία κληρικών της Ιεράς Μητρόπολης, των Προέδρων της Δημοτικής Κοινότητας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ατσιποπούλου, και γονέων και οικείων των παιδιών του Κατηχητικού Σχολείου.

Ο Σεβασμιώτατος προέτρεψε όλα τα παιδιά μαζί λέγοντας το «Πάτερ ημών» να σταυρώσουν την αγιοβασιλόπιτα και συνεχάρη για το επιτελούμενο κατηχητικό έργο τους Εφημερίους της Ενορίας, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβυτέρους Εμμανουήλ Γιαννούλη και Μιχαήλ Μυστράκη, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και την Κατηχήτρια κ. Μαρία, η οποία προσφέρει από το χάρισμα της καρδιάς της για τα παιδιά της Ενορίας και του τόπου.

Ακόμη ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην αγκαλιά της Εκκλησίας για την κατά Θεόν προκοπή και παιδεία τους.

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος διένειμε προς όλα τα παιδιά δώρα, τα οποία είχε προετοιμάσει η Ενορία, και ευχήθηκε να αξιωθεί η Ενορία να ανεγείρει το Πνευματικό της Κέντρο, το οποίο θα φιλοξενεί μελλοντικά όλες τις δράσεις της Ενορίας, μιας Ενορίας ανερχόμενης με δυναμική μεταξύ των Ενοριών της Τοπικής μας Εκκλησίας.

    

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων