21/02/2024 21/02/2024 O Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη, στις 18 Φεβρουαρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τσεσμέ της Ενορίας Αγίας Τριάδος Πλατανέ της Ιεράς Μητρόπολης, όπου χοροστάτησε κατά τον Όρθρο και τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, συμπαραστατούμενος υπό του Εφημερίου της Ενορίας, Αιδεσιμολ. Πρωτ. Δημητρίου Τσακπίνη, και του Ιερολ. Αρχιδιακόνου Κωνσταντίνου Ζουμπεράκη. Ο Σεβασμιώτατος, στην...
21 Φεβρουαρίου, 2024 - 20:20
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2024 - 19:58

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τσεσμέ

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τσεσμέ

O Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη, στις 18 Φεβρουαρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τσεσμέ της Ενορίας Αγίας Τριάδος Πλατανέ της Ιεράς Μητρόπολης, όπου χοροστάτησε κατά τον Όρθρο και τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, συμπαραστατούμενος υπό του Εφημερίου της Ενορίας, Αιδεσιμολ. Πρωτ. Δημητρίου Τσακπίνη, και του Ιερολ. Αρχιδιακόνου Κωνσταντίνου Ζουμπεράκη.

Ο Σεβασμιώτατος, στην προσλαλιά του, αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή της Χαναναίας και στον πόθο και την καρδιακή προσευχή της μάνας για την θεραπεία του παιδιού της.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε, επίσης, την ευγνωμοσύνη του προς την μακαριστή Δήμητρα, πολύτεκνη μητέρα, της οποίας τελέσθηκε κατά την ημέρα αυτή το Ιερό Μνημόσυνο, ευχόμενος στα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά της να διακρατούν πάντοτε στην καρδιά τους με προσευχή τη μνήμη της ευλογημένης μητέρας, γιαγιάς και προγιαγιάς τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων