23/07/2022 23/07/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος προεξήρχε των ιερών ακολουθιών του Όρθρου και της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Μυροφόρου και Ισαποστόλου Μαρίας Μαγδαληνής, στον οικισμό Νέα Μαγνησία της Ενορίας Αγίου Πνεύματος Πρίνου. Συμμετείχαν κληρικοί της Μητρόπολης και άλλων επαρχιών της Κρήτης και πολλοί φιλάγιοι πιστοί, την Παρασκευή, 22α...
23 Ιουλίου, 2022 - 12:46
Τελευταία ενημέρωση: 23/07/2022 - 12:52

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγ. Μαρίας Μαγδαληνής Νέας Μαγνησίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγ. Μαρίας Μαγδαληνής Νέας Μαγνησίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος προεξήρχε των ιερών ακολουθιών του Όρθρου και της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Μυροφόρου και Ισαποστόλου Μαρίας Μαγδαληνής, στον οικισμό Νέα Μαγνησία της Ενορίας Αγίου Πνεύματος Πρίνου.

Συμμετείχαν κληρικοί της Μητρόπολης και άλλων επαρχιών της Κρήτης και πολλοί φιλάγιοι πιστοί, την Παρασκευή, 22α Ιουλίου 2022.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Ιερό Τρισάγιο στο Μνημείο της Μικρασιάτισσας Μάνας που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού, με αφορμή και τα 100 έτη από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων