10/04/2023 10/04/2023 Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος επισκέφθηκε το 4ο Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου, όπου είχε τη χαρά να συνομιλήσει με μαθητές και μαθήτριες, καθώς και με Νηπιαγωγούς. Ο Σεβασμιώτατος είχε μια όμορφη συζήτηση με τα παιδιά για τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδος και του Πάσχα, και θαύμασε πόσα πράγματα τα παιδιά γνώριζαν και είπαν για τις...
10 Απριλίου, 2023 - 19:31
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2023 - 18:26

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης συζήτησε με παιδιά για την Μεγάλη Εβδομάδα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης συζήτησε με παιδιά για την Μεγάλη Εβδομάδα

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος επισκέφθηκε το 4ο Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου, όπου είχε τη χαρά να συνομιλήσει με μαθητές και μαθήτριες, καθώς και με Νηπιαγωγούς.

Ο Σεβασμιώτατος είχε μια όμορφη συζήτηση με τα παιδιά για τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδος και του Πάσχα, και θαύμασε πόσα πράγματα τα παιδιά γνώριζαν και είπαν για τις άγιες αυτές ημέρες.

Ακόμη, ο Μητροπολίτης δέχθηκε με χαρά τα δώρα των παιδιών, την πασχαλινή κάρτα και το ωραίο καλαθάκι με τα γλυκίσματα και τα κόκκινα αυγά, και ο ίδιος τους μοίρασε μια μικρή εικόνα του Κυρίου, ο Οποίος ομιλεί στα παιδιά.

Για μία ακόμη φορά, ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη στο 4ο Νηπιαγωγείο και συνεχάρη τις Νηπιαγωγούς για την υπέροχη εργασία, την οποία κάνουν για το καλό και την πρόοδο των μικρών μαθητών.

Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το 2ο Γυμνάσιο Ρεθύμνου, στο οποίο δώρισε διάφορα βιβλία για τη δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου και ευχήθηκε στο Σύλλογο των Καθηγητών, στη Διευθύντρια και στους μαθητές καλό και ευλογημένο Πάσχα.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων