18/01/2023 18/01/2023 Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στον μικρό οικισμό Φαράτσι της Ενορίας Γαράζου του Δήμου Μυλοποτάμου, όπου, επί του τάφου της μακαριστής Φωτούλας Σιγανού, τέλεσε Ιερό Τρισάγιο επί τη συμπληρώσει 6 μηνών από της εις Κύριον εκδημίας της, με την παρουσία μελών της οικογένειάς της και προσφιλών της προσώπων....
18 Ιανουαρίου, 2023 - 13:28
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2023 - 13:30

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης τέλεσε τρισάγιο στον τάφο της μακαριστής Φωτούλας Σιγανού

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης τέλεσε τρισάγιο στον τάφο της μακαριστής Φωτούλας Σιγανού

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στον μικρό οικισμό Φαράτσι της Ενορίας Γαράζου του Δήμου Μυλοποτάμου, όπου, επί του τάφου της μακαριστής Φωτούλας Σιγανού, τέλεσε Ιερό Τρισάγιο επί τη συμπληρώσει 6 μηνών από της εις Κύριον εκδημίας της, με την παρουσία μελών της οικογένειάς της και προσφιλών της προσώπων.

Μετά το πέρας του Τρισαγίου, η οικογένεια προσέφερε επιμνημόσυνο γεύμα εις ανάπαυσιν της μακαριστής μητέρας τους Φωτούλας.

Ο Σεβασμιώτατος, για μία ακόμη φορά, εξέφρασε τις ευχαριστίες της Τοπικής Εκκλησίας για την στήριξη του εκ των τέκνων της μακαριστής Φωτούλας κ. Γεωργίου Σιγανού προς τις Σχολές Αγιογραφίας και Ψηφιδωτού της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και προσέφερε ως ελάχιστον αντιδώρημα προς την οικογένεια μικρή αγιογραφία του αναπεσόντος Κυρίου μας, εκ των έργων της Σχολής Αγιογραφίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων