20/06/2022 21/06/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, ιερούργησε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Προφήτου Ηλιού Επισκοπής Ρεθύμνης την Κυριακή των Αγίων Πάντων, 19 Ιουνίου 2022, κατά την πρώτη του ποιμαντική επίσκεψη στην Ενορία. Κατά τη Θεία Λειτουργία, τελέσθηκε το ετήσιο Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αοιδίμου Γεωργίου Μακρυγιαννάκη, ο οποίος επί σειρά πολλών...
20 Ιουνίου, 2022 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2022 - 12:45

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης τέλεσε χειροθεσία Αναγνώστου στον Ι.Ν. Προφήτου Ηλιού Επισκοπής

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης τέλεσε χειροθεσία Αναγνώστου στον Ι.Ν. Προφήτου Ηλιού Επισκοπής

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, ιερούργησε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Προφήτου Ηλιού Επισκοπής Ρεθύμνης την Κυριακή των Αγίων Πάντων, 19 Ιουνίου 2022, κατά την πρώτη του ποιμαντική επίσκεψη στην Ενορία.

Κατά τη Θεία Λειτουργία, τελέσθηκε το ετήσιο Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αοιδίμου Γεωργίου Μακρυγιαννάκη, ο οποίος επί σειρά πολλών ετών είχε διακονήσει αμισθί το Ιερό Αναλόγιο της Ενορίας Επισκοπής.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε της εις Αναγνώστην χειροθεσία του Ευμενίου Λουκογεωργάκη, υιού του Εφημερίου της Επισκοπής, Αιδεσ. Πρωτ. Παύλου Λουκογεωργάκη.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου προσεφώνησε κατάλληλα ο Εφημέριος π. Παύλος Λουκογεωργάκης και του προσέφεραν δώρα η Ενορία, ο Πολιτιστικός και ο Αθλητικός Σύλλογος Επισκοπής.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, στην πλατεία της Επισκοπής, προσφέρθηκε κέρασμα σε όλους, ενώ η Ενορία παρέθεσε γεύμα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων